Vraag je vrijblijvende offerte
Stuur het inspiratiemagazine op
Stuur de brochure gevelverf op
Stuur de premiewijzer op
Stuur de onderhoudsbrochure op

Sto, specialist in
gevelrenovatie- en isolatie

Offerte aanvragen
Premie­wijzer
Inspiratie­magazine
Onderhouds­brochure

Over Sto

Wil je je gevel laten renoveren, en misschien ook isoleren? Vertrouw op Sto. Ontdek onze troeven en profiteer van onze expertise. Ook voor jouw project gaan we tot het uiterste!

 • De betrouwbaarheid van een wereldspeler
  Sto startte in 1954 als Duits familiebedrijf. Intussen zijn we uitgegroeid tot een wereldspeler met meer dan 60 dochterondernemingen. Ons brede assortiment omvat meer dan 30.000 producten. StoTherm Classic bijvoorbeeld, het meest succesvolle gevelisolatiesysteem ter wereld. 
 • Wereldwijd marktleider 2024 inzake gevelisolatiesystemen
  Sto mag zich binnen zijn sector wereldmarktleider noemen, zo besliste het team van prof. Dr. Christoph Müller aan de HBM Unternehmerschule van de Universiteit van St. Gallen. Sto voldeed aan de strenge criteria wat betreft marktaandeel en omzetcijfers voor het segment gevelisolatiesystemen. Zo kon Sto een plek veroveren in de wereldleider index van de DACH-landen (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland). De erkenning bevestigt onze inspanningen op het vlak van internationalisering, onderzoek en ontwikkeling.
 • Meer dan 50 jaar ervaring
  Duizenden woningen wereldwijd zijn uitgerust met de gevelisolatiesystemen van Sto. Dat zijn evenveel gezinnen die van extra wooncomfort en een lagere energiefactuur genieten. Voor ons betekent het meer dan 50 jaar ervaring om op terug te vallen. Noem ons gerust de expert in gevelrenovatie en -isolatie. 
 • Volop aandacht voor jouw project
  Dankzij onze gevelexperten kunnen we kwaliteit garanderen over de hele lijn, van advies tot plaatsing. De Sto-gevelexpert waakt over het goede verloop van jouw project. Net als jij is hij pas tevreden met een vakkundig resultaat. 
 • Uitstekende garantievoorwaarden
  Onze systemen zijn uiterst duurzaam. Voor elk gevelisolatiesysteem dat is aangebracht door een gespecialiseerde gevelexpert, kan bovendien een garantie van 10 jaar aangevraagd worden. Zo ben je jaren gerust. 
 • Innovatieve oplossingen door focus op innovatie
  Sto staat nooit stil. In onze afdeling ‘Onderzoek en ontwikkeling’ draait de innovatiemotor altijd op volle toeren. 150 medewerkers werken er gepassioneerd aan de isolatieoplossingen van morgen. Met succes. Intussen staan er 150 patenten op onze naam. 
 • Plaatsing door Sto-gevelexpert
  Onze ervaren gevelexperts werken dag in dag uit met de systemen van Sto. Keer op keer zorgen ze voor een afwerking tot in de puntjes. Dankzij onze gespecialiseerde opleidingen blijven ze prima op de hoogte van de nieuwste technieken en toepassingen. Ze zijn dan ook perfect geplaatst om jou te adviseren.

Neem contact op met een Sto-gevelexpert in je buurt en ontdek de mogelijkheden voor jouw project.